Családi vitorlaépítések

Családok számára épített vitorláink melyek kellemes - árnyékos pihenőhelyet nyújtanak, látványosan alakítják a ház megjelenését, télen pedig nincsenek útjában a melegítő napsugaraknak.

Vegyes-varrott napvitorla

Kétfajta anyag összeházasításából készül a vegyes-varrott napvitorla, amely saját szabadalmunk.

Közösségi területek vitorlázása

Éttermeknek, közparkoknak és más közösségi területeknek, mert nem dönti a szél a vendégekre és többször van kánikula vagy vihar, mint csendes szemerkélő eső!

Naphálók és naprolók

A naphálót nagy területek időszakos lenge árnyékolására javasoljuk. A roló pedig hasznos kiegészítője lehet a színekben egyező napvitorláknak.

Kedves Érdeklődő!

Számunkra fontos partnereink, kollégáink és családtagjaink egészségének védelme. Továbbra is szeretnénk magas minőségben fenntartani szolgáltatásainkat és kiszolgálni az ügyfeleink igényeit. A jelenlegi egészségügyi helyzetben, kénytelenek vagyunk bizonyos óvintézkedéseket bevezetni, melyek betartásához szeretnénk kérni a segítségüket:

  • Egyéb rendelkezésig nyitvatartásunk hétfőtől péntekig 8-16 órára változik.
  • Rendeléseiket lehetőség szerint telefonon vagy elektronikus úton egyeztessék, küldjék.
  • Személyes áruátvételre érintkezés nélkül, biztonsági távolság betartásával továbbra is lehetőség van.

TANÁCSADÁSHOZ, AJÁNLATKÉRÉSÉHEZ - KIVITELEZÉS KÉRÉSEKOR MINDENKÉPPEN - KÉRJÜK KÉSZÍTSEN NÉHÁNY FOTÓT AZ ÁRNYÉKOLNI KÍVÁNT TERÜLETRŐL, AMIN AZ EGYBEN LÁTSZIK A KÖRNYEZETÉVEL EGYÜTT, ADJA MEG MÉRETEIT ( X méter * Y méter), A HELYSZÍNT (város), ÉS TELEFONOS ELÉRHETŐSÉGÉT. EZEKET AZ INFORMÁCIÓK SZÜKSÉGESEK A TERVEZÉSHEZ, TANÁCSADÁSHOZ. MINDENKÉPPEN KÉRNI FOGJUK ŐKET. MEGÉRTÉSÜKET, SEGÍTSÉGÜKET KÖSZÖNJÜK.

Elérhetőségeink és országos partneri hálózatunk

Bolt – Központ

Fullgarden – D és U ’95 Kft 
9011 Győr, Homoksori út 34.
GPS bolt: 47.695577,17.755242
Udvardiné Deák Enikő: +36 30 348 58 48
Horváth Katalin: +36 70 418 77 14
Ha nem tud elérni bennünket telefonon – ami főszezonban előfordulhat – kérem küldjön nekünk e-mailt. Köszönjük.
GPS bemutatóterem (Vasút sor): 47.691921,17.764425
H – P: 8:00 – 16:00 + megbeszélés

Üzlet

Országos partneri hálózat

Kérem mindenképpen jelezze telefonon, ha meg szeretne látogatni bennünket, nyitvatartásunk ügyfélbejelentkezés alapú. Természetesen telefonon szívesen állunk rendelkezésére.
A rendelt napvitorlák kiszállításával, érkezésével, továbbá küldött e-mailek beérkezésével kapcsolatban kérem, hogy Udvardiné Deák Enikőt keresse a 0630 348 5848-as vagy Horváth Katalint a +36 70 418 7714 -es  telefonszámon.
Nyitvatartási időnk hétfőtől péntekig 8-16 óráig tart, egyéb időben történő látogatás természetesen megoldható, kérem mindenképpen jelezze ezirányú igényét. Hétvégén nem tartunk nyitva.
info@napvitorlabolt.hu
alternatív: napvitorlabolt@gmail.com
Partnereinket építési tanácsokkal elláttuk, de munkájukért felelősséget nem vállalunk.

 

Keressen minket Facebook-on is:  https://www.facebook.com/napvitorlabolt