Biztos, hogy törölni akarja a kijelölt alakzatot?

A terv nem küldhető el úgy, hogyha nincs rajta vitorla!

Napvitorla alakzatok:
Háromszög Négyszög Ötszög
Napvitorla színek:


Kuka
E-Mail: Név:
Telefon: Cím:
E-Mail még egyszer:

Feltöltés... info
Megjegyzés:
A tervezőprogram szerzői jogvédelelem alatt áll, másolása, terjesztése, üzleti célú felhasználása tilos, törvénybe ütközik és szankciót von maga után.
Az Ön böngészője nem támogatott.
A szolgáltatás használatához töltsön le egy frisebb böngészőt!

Mozzila Firefox letöltése: itt Google Chrome letöltése: itt
Tisztelt Ügyfelünk!

Ezzel a programmal lehetősége van megtervezni a napvitorláját, vagy napvitorláit.

Kérjük, először töltse ki a kért adatokat (e-mail cím, telefonszám, név, cím vagy csak a település neve), majd kattintson az "Elérhetőségi adatok elküldése" gombra, hogy a későbbiekben fel tudjuk venni Önnel a személyes kapcsolatot. (Ha egyszer már megadta ezeket az adatokat, többet nem kell begépelnie, a program emlékezni fog Önre.)
Ez után "Az épület fényképének betöltése" gombra kattintva fel tud tölteni egy képet a házról, vagy a területről amihez a napvitorlát szeretné tervezni.
A kép méretétől és az Ön internet kapcsolatának sebességétől függően a feltöltés ideje pár másodperc, de akár 2 perc is lehet! Egy mai okostelefonnal készített kép átlagos sebességű internet kapcsolat esetén kb. fél perc alatt töltődik fel

A kép megjelenése után kattintson a megfelelő alakzatra (háromszög,négyszög vagy ötszög).
A ház képén meg fog jelenni a választott napvitorla, kattintson valamelyik színre, ha változtatni szeretne a színén.
A vitorla bármely sarkára kattintva és az egérgombot lenyomva tartva megváltoztathatja annak alakját, - a tervezett kötésponthoz húzhatja a sarkokat - csak mozdítsa el az egeret.
Kattintson a napvitorla közepére, hogy kijelölje azt, tartsa lenyomva az egér gombját és húzza az egérrel másik pozícióra, ha szeretné. A kijelölt vitorla színét bármikor megváltoztathatja, csak kattintson a megfelelő színre.
Amikor úgy gondolja, hogy készen van a tervezéssel,töltse ki a megjegyzés rovatot, ha kívánja, tegyen fel bátran kérdéseket, adjon meg pár méretet a képhez ( terasz mérete, párkány magasság stb.), majd kattintson az "Elkészült terv elküldése" gombra.
Ekkor a program elküldi az Ön és a napvitorlabolt E-mail címére a tervet és munkatársunk hamarosan felkeresi Önt.

Köszönjük, hogy érdeklődik termékeink iránt.

Üdvözlettel:
http://napvitorlabolt.hu